Επίσκεψη της Ε΄ τάξης στο τμήμα Λογοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Στις 20 Οκτωβρίου, οι μαθητές της Ε΄ τάξης  επισκέφτηκαν το τμήμα Λογοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με σκοπό την ενημέρωσή τους  για την επιστήμη της Λογοπαθολογίας.

Εκεί επισκέφτηκαν το Λογοπαθολογικό Εργαστήριο Η/Υ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Τμήματος, όπου με την επίβλεψη της κ. Τόκη Ευγενίας (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του τμήματος)  και την κατάλληλη ετοιμασία από τον κ. Πλαχούρα Κων/νο (ΠΕ Πληροφορική), είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ψηφιακά παιχνίδια του τμήματος.

Τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν ένα τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση ένα μελλοντικό επάγγελμα. Περιηγήθηκαν στους χώρους του τμήματος, ήρθαν σε επαφή με τους καθηγητές και τους φοιτητές του, κάνοντας τους να νιώθουν ευχάριστα, χάρη στην εγκάρδια φιλοξενία που δέχτηκαν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν, ώστε η επίσκεψη να μείνει αξέχαστη στους μαθητές μας και ιδιαίτερα την κ. Τόκη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το εστιατόριο της σχολής για τα εδέσματα που πρόσφεραν στους/στις  μαθητές/τριές μας.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
– Μπόκου Αριστέα (Ε1)
– Βασιλείου Βασιλική (Ε2)

Posted in Δραστηριότητες, Εκπαιδευτικές επισκέψεις, Νέα.