Ενημέρωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Πεδινής (http://dim-pedin.ioa.sch.gr/?page_id=1049) έχει αναρτηθεί ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από το Ελληνικό Δημόσιο όπως εκπροσωπείται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως υπεύθυνο επεξεργασίας, κατ? εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 2016/679 και του νόμου 4624/2019).

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το το ενημερωτικό. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας  δεδομένων από το Ελληνικό Δημόσιο ή/και τα σχετικά δικαιώματά σας, επικοινωνήστε με το Υπουργείο Παιδείας στο e-mail gengram.abe@minedu.gov.gr .

Αν δεν επιθυμείτε την επικοινωνία του Σχολείου μέσω email, παρακαλούμε δηλώστε το στο σχολείο, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, το όνομα και το τμήμα του μαθητή, και δηλώνοντας ότι ?ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ EMAIL.?.

Είναι κατανοητό ότι δεδομένων των συνθηκών, δεν είναι εφικτό να αποκτήσουμε σχετική Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα.

Posted in Λειτουργία του σχολείου, Νέα.